Ac, rear defrost wont work please help

 Created by: Cbphillips812
Orig. Posting Date User Name Edit Date
Aug 14, 2019 12:44PM kenatminimania  
Aug 14, 2019 11:21AM Cbphillips812  
   Forum Width:     Forum Type: 

 Posted: Aug 14, 2019 12:44PM
Total posts: 1612
Last post: Nov 14, 2019
Member since:Dec 29, 2004
Cars in Garage: 1
Photos: 9
WorkBench Posts: 0
Quote:
Originally Posted by Cbphillips812
I have a 2006 mcs it has the non automatic climate control my ac, recirculation, and rear defrost dont work the dont light up when I hit the buttons nothin, I've replaced the climate control unit new low speed fan resistor, ps fan is working, I've checks all fuses and relays, if I jump the ac relay it will kick on and blow cold air I've tried everything I dont know what else to do
Ok, AC, recirc, and rear defrost buttons are non-op. So I deduce the fan, heat, front defrost and temp control are working?

You jumpered the AC relay and you got the system to blow cold air...  so you have refrigerant and the compressor / cooling system seems to work.

You've described symptoms where I can't come up with a common thread, other than the control unit which you already replaced...

Have you checked the wire connection to the defrost grid on the rear hatch glass?

 Posted: Aug 14, 2019 11:21AM
Total posts: 1
Last post: Aug 14, 2019
Member since:Jul 10, 2019
Cars in Garage: 0
Photos: 0
WorkBench Posts: 0
I have a 2006 mcs it has the non automatic climate control my ac, recirculation, and rear defrost dont work the dont light up when I hit the buttons nothin, I've replaced the climate control unit new low speed fan resistor, ps fan is working, I've checks all fuses and relays, if I jump the ac relay it will kick on and blow cold air I've tried everything I dont know what else to do